Deschiderea afacerii pentru Ne-Rezidenti in Moldova

Prin REConsulting explorați oportunitățile de afaceri în Republica Moldova pentru non-rezidenți cu ajutorul experților locali. Beneficiați de un plan de afaceri adaptat, înțelegerea profundă a mediului de afaceri local și integrarea în comunitatea de business. Noi combinăm cunoștințele locale cu strategii globale pentru a vă asigura succesul afacerii dumneavoastră.

Procesul de deschidere a unei afaceri în Republica Moldova implică mai multe etape.

1

Elaborarea Planului de Afaceri

Identificați oportunitățile de afaceri în Republica Moldova. Elaborați un plan de afaceri detaliat care să includă analize de piață, strategii de marketing și proiecții financiare.
2

Alegerea Formei Juridice:

Decideți forma juridică a afacerii (SRL, SA, filială, sucursală etc.). Consultanții si experții noștri în drept comercial va ajuta în procesul de înregistrare.
3

Înregistrarea Afacerii

Solicitați un certificat de disponibilitate a numelui pentru afacerea dvs. Depuneți actele de înregistrare la Camera Înregistrării de Stat.
4

Deschiderea unui Cont Bancar

Alegeți o bancă și deschideți un cont bancar pentru afacerea dvs. Furnizați documentele necesare băncii, inclusiv actele de înregistrare.
5

Îndeplinirea Obligațiilor Fiscale

Obțineți codul fiscal pentru afacerea dvs. Înregistrați-vă pentru TVA dacă veniturile depășesc anumite limite.
6

Gestionarea Resurselor Umane

Înregistrați angajații și respectați legislația muncii din Republica Moldova.
7

Consultare Cu Experți Locali

Consultați avocați, contabili și consultanți locali pentru a asigura conformitatea cu legile și reglementările locale
8

Consultanță continue

Este recomandat să treceți prin asistență profesională în fiecare etapă pentru a asigura o deschidere și operare fără probleme a afacerii dvs. în Republica Moldova.

Noi nu doar rezolvăm problemele – noi prevenim apariția lor

Majoritatea problemelor, cu care se confruntă antreprenorii, nu sunt unice, precum pare la prima vedere.

Experiența acumulată timp de mai mulți ani a specialiștilor noștri vă va permite să vă soluționați problema în cel mai scurt timp posibil într-un mod sigur. Lăsați o cerere sau contactați-ne prin telefon.

Contacteză-ne