Despre noi

Existăm pentru că suntem obsedați să găsim soluții elegante pentru problemele cu care se confruntă clienții noștri în fiecare zi. Acest lucru este valabil în special în cazul sarcinilor, pe care alții nu le pot îndeplini.

Dacă nu există nicio modalitate de a soluționa o problemă, vom inventa una.

De mai mulți ani suntem participanți activi în afaceri reale și profesioniști recunoscuți în domeniul activității noastre.

Cunoaștem caracteristicile juridice, contabile și de management ale desfășurării afacerilor în Republica Moldova. Am creat o echipă profesionistă de experți, consultanți, juriști, avocați, cu o bază vastă de cunoștințe în domeniul economiei, finanțelor, dreptului, evidenței contabile și de gestiune, auditului.

Specialisti din domeniu de Consultanta Corporativa, Contabila si Legala in un singur loc

Echipa noastră de profesioniști, cu o experiență de peste 20 de ani în domeniul consultanței juridice și fiscale, oferă servicii de înaltă calitate orientate spre dezvoltarea și susținerea afacerilor.

Lucrăm nu doar cu companii de top, ci și cu antreprenori privați, precum și cu persoane fizice care intenționează să-și înceapă propria afacere.

Bazându-ne pe principiile responsabilității, calității superioare și orientării spre rezultat, abordăm sistematic soluționarea problemelor clienților noștri, folosind metode verificate și experiența noastră.

Principiile noastre

Legalitatea

Oferim clienților noștri soluții promițătoare în cadrul legal și consultanță contabilă, fiscală și juridică competentă și utilă.

Confidențialitatea

Fiecare angajat care lucrează cu informații personale a semnat un AC (acord de confidențialitate) și este responsabil pentru siguranța acestora.

Controlul strict al calității

Acesta nu este doar un management calificat al procesului, ci și o formalizare detaliată a muncii, care vă permite să evitați greșelile cauzate de factorul uman.

Protejarea datelor

Clienții noștri sunt complet protejați împotriva oricăror scurgeri de informații neautorizate din punct de vedere tehnic.

Avantajele noastre

Suport cuprinzător

O soluție calificată pentru problema susținerii clientului, deoarece oferim o gamă largă de servicii contabile și juridice.

Fiabilitate

De afacerile clientului se vor ocupa doar profesioniști care au trecut cea mai riguroasă selecție și activitatea cărora se află sub controlul intern constant al companiei noastre.

Comoditate

Nu este necesară menținerea unui contabil cu normă întreagă de muncă și soluționarea problemelor incidente în organizarea fluxului de lucru – clientul se concentrează doar pe sarcinile sale.

Siguranță

Specialiștii noștri sunt competenți, conștiincioși și responsabili. Riscul de eroare tinde spre zero. Însă dacă acesta are loc, vom despăgubi prejudiciul integral suferit de client.

Economii

Prestarea serviciilor juridice și contabile la un nivel, pentru care compania va trebui să achite mult mai mult unui specialist cu normă întreagă de muncă.

Confidențialitate absolută

Aceasta este unul dintre cele mai importante principii ale externalizării. Și noi, ca companie care ține la imaginea de afaceri, îl respectăm foarte strict.

Noi nu doar rezolvăm problemele – noi prevenim apariția lor

Majoritatea problemelor, cu care se confruntă antreprenorii, nu sunt unice, precum pare la prima vedere.

Experiența acumulată timp de mai mulți ani a specialiștilor noștri vă va permite să vă soluționați problema în cel mai scurt timp posibil într-un mod sigur. Lăsați o cerere sau contactați-ne prin telefon.

Contacteză-ne