Consultanță AEE

Activității Economice Externe

Consultațiile în sfera activității economice externe se concentrează pe analiza legislației internaționale și locale aplicabile comerțului exterior, oferind sfaturi despre procedurile vamale și regulamentele de import-export. Acestea includ și asistență în înțelegerea acordurilor de comerț internațional și a înțelegerilor bilaterale, precum și consultanță pentru optimizarea lanțurilor de aprovizionare și strategii de logistică la nivel internațional. De asemenea, se oferă sprijin în identificarea și gestionarea riscurilor asociate cu tranzacțiile și investițiile internaționale.

image Consultanță AEE

Inspirăm încredere, realizăm soluții

1

1. Consultații în sfera activității economice externe:

Căutarea și evaluarea furnizorilor și a produselor din orice industrie și locație de pe glob; Analiza pieței și concurenților furnizorului selectat; Certificarea produselor.
2

Vămuirea produselor:

Determinarea regimului vamal și vămuirea produselor; Declararea mărfurilor conform oricărui regim vamal (import, reimport, export, reexport, import temporar, antrepozit vamal și depozitare a mărfurilor); Importul diferitor categorii de produse din China, Europa, CSI; Identificarea diferitor categorii de produse pentru export; Calculul drepturilor de import (impozitele, taxele și plățile încasate de organul vamal la importul mărfurilor); Determinarea poziției tarifare conform nomenclatorului de mărfuri în conformitate cu legislația Republicii Moldova;
3

Consultanță în domeniul operațiunilor de transport internațional:

Transportarea de orice fel de produse: mărfuri ușoare sau grele, periculoase, perisabile, consolidate; Livrări prin intermediul transportului internațional rutier, maritim, feroviar, expres și aerian în toate direcțiile din/către China, Europa și CSI.

Nu ezita să ne contactezi pentru asistență de încredere

Fiecare situație este unică, iar noi suntem pregătiți să oferim soluții personalizate. Dă-ne un semn și începe să construiești un viitor juridic sigur!

Contactează-ne

De ce să alegi RECONSULTING?

Echipă de experți

RECONSULTING, avem o echipă dedicată de avocați cu experiență în diverse domenii juridice. rnFiecare membru aduce expertiză și pasiune pentru a oferi clienților noștri servicii de cea mai înaltă calitate.

Devizare transparentă

Ne angajăm să fim transparenți în ceea ce privește costurile serviciilor noastre. Fiecare consultanță juridică devizată este detaliată, astfel încât să înțelegi exact cum sunt cheltuiți banii tăi.rn

Orientare pe client

Pentru noi, fiecare client este important. Ne implicăm activ în înțelegerea nevoilor tale și oferim soluții juridice personalizate, adaptate situației tale specifice.rnrn

Noi nu doar rezolvăm problemele – noi prevenim apariția lor

Majoritatea problemelor, cu care se confruntă antreprenorii, nu sunt unice, precum pare la prima vedere.

Experiența acumulată timp de mai mulți ani a specialiștilor noștri vă va permite să vă soluționați problema în cel mai scurt timp posibil într-un mod sigur. Lăsați o cerere sau contactați-ne prin telefon.

Contacteză-ne