Evidență Contabilă

RECONSULTING, unde ne mândrim cu echipa noastră de experți în contabilitate. Oferim servicii profesionale și personalizate pentru a gestiona eficient aspectele financiare ale afacerii tale. Cu angajamentul nostru față de transparență și conformitate, suntem aici să contribuim la succesul durabil al companiei tale prin soluții contabile de încredere.

image Evidență Contabilă

Inspirăm încredere, realizăm soluții

1

Consultări Contabile Curente

Sesiuni de consultanță contabilă pentru soluționarea întrebărilor și aspectelor financiare curente.
2

Pregătirea rapoartelor fiscale

Elaborarea și prezentarea rapoartelor fiscale pentru reflectarea stării financiare conform cerințelor legale.
3

Pregătirea situațiilor financiare

Compilarea și prezentarea informațiilor financiare relevante pentru evidențierea stării financiare.
4

Pregătirea rapoartelor pentru CNAS

Elaborarea și prezentarea rapoartelor pentru CNAS, reflectând situația financiară și contribuțiile la asigurările de sănătate.
5

Gestionarea conturilor

„Gestionarea conturilor” se referă la administrarea și monitorizarea eficientă a tuturor aspectelor legate de conturile financiare, inclusiv înregistrarea tranzacțiilor, reconcilierea, urmărirea soldurilor și menținerea corectitudinii datelor contabile. Este o activitate esențială pentru menținerea controlului asupra situației financiare și asigurarea conformității.
6

Contabilitatea operațiunilor de casă.

„Contabilitatea operațiunilor de casă” se referă la înregistrarea și gestionarea detaliată a tuturor tranzacțiilor financiare care implică numerarul unei entități, asigurând evidența corectă și completă a fluxurilor de bani în cadrul organizației. Este esențială pentru urmărirea și raportarea corespunzătoare a operațiunilor financiare curente.

Nu ezita să ne contactezi pentru asistență de încredere

Fiecare situație este unică, iar noi suntem pregătiți să oferim soluții personalizate. Dă-ne un semn și începe să construiești un viitor juridic sigur!

Contactează-ne

De ce să alegi RECONSULTING?

Echipă de experți

RECONSULTING, Echipa noastră de experți în contabilitate asigură servicii profesionale, gestionând eficient înregistrarea și monitorizarea datelor financiare. Oferim soluții personalizate pentru necesitățile contabile ale afacerii tale.

Devizare transparentă

Ne angajăm să fim transparenți în ceea ce privește costurile serviciilor noastre. Fiecare consultanță contabila devizată este detaliată, astfel încât să înțelegi exact cum sunt cheltuiți banii tăi.

Orientare pe client

Pentru noi, fiecare client este important. Ne implicăm activ în înțelegerea nevoilor tale și oferim soluții contabile personalizate, adaptate situației tale specifice.

Noi nu doar rezolvăm problemele – noi prevenim apariția lor

Majoritatea problemelor, cu care se confruntă antreprenorii, nu sunt unice, precum pare la prima vedere.

Experiența acumulată timp de mai mulți ani a specialiștilor noștri vă va permite să vă soluționați problema în cel mai scurt timp posibil într-un mod sigur. Lăsați o cerere sau contactați-ne prin telefon.

Contacteză-ne