HR și Salarizare

Echipa de Resurse Umane (HR) este responsabilă pentru gestionarea aspectelor legate de personal într-o organizație.

Rolul său esențial este de a asigura un mediu de lucru sănătos, respectarea normelor legale și implementarea politicilor interne, contribuind la succesul și bunăstarea angajaților și organizației.

image HR și Salarizare

Inspirăm încredere, realizăm soluții

1

Salarizarea

Gestionarea eficientă a compensațiilor și beneficiilor pentru angajați, inclusiv calcularea salariilor, deducerilor fiscale și administrarea beneficiilor. Este esențială pentru menținerea transparenței și conformității cu legislația în domeniul resurselor umane
2

Evidența resurselor umane

Înregistrarea și gestionarea informațiilor despre angajați, inclusiv date personale, istoricul de angajare, performanță, formare și alte detalii relevante pentru administrarea eficientă a forței de muncă într-o organizație.
3

Securitatea muncii la întreprindere

Securitatea muncii la întreprindere implică implementarea măsurilor pentru prevenirea accidentelor și asigurarea sănătății și siguranței angajaților prin respectarea normelor și furnizarea echipamentelor de protecție.
4

Asistență în dreptul muncii

Suntem aici pentru a-ți oferi sprijin în toate aspectele legate de dreptul muncii, de la contracte de muncă la litigii și negocierea condițiilor. Sprijinim evoluția în domeniul dreptului muncii, oferind consultanță promptă și eficientă.
5

Elaborarea și revizuirea actelor

Elaborarea și revizuirea actelor locale în departamentul de resurse umane implică crearea și actualizarea documentelor interne, precum regulamentele de angajare și politici de personal, pentru a reglementa relațiile de muncă și a asigura conformitatea cu legislația și valorile organizației.
6

Evidenta concediere/concediu a personalului

Dezvoltarea și aplicarea strategiilor si evidența și procedurilor pentru concedierea/concediu personalului, asigurând respectarea normelor legale și tratamentul echitabil al angajaților afectați.

Nu ezita să ne contactezi pentru asistență de încredere

Fiecare situație este unică, iar noi suntem pregătiți să oferim soluții personalizate. rnrnDă-ne un semn și începe să construiești un viitor juridic sigur!

Contactează-ne

De ce să alegi RECONSULTING?

Echipă de experți

La RECONSULTING, avem o echipă dedicată de HR consultanți cu experiență. Fiecare membru aduce expertiză și pasiune pentru a oferi clienților noștri servicii de cea mai înaltă calitate.

Devizare transparentă

Ne angajăm să fim transparenți în ceea ce privește costurile serviciilor noastre.

Orientare pe client

Pentru noi, fiecare client este important. Ne implicăm activ în înțelegerea nevoilor tale și oferim soluții în HR personalizate, adaptate situației tale specifice.

Noi nu doar rezolvăm problemele – noi prevenim apariția lor

Majoritatea problemelor, cu care se confruntă antreprenorii, nu sunt unice, precum pare la prima vedere.

Experiența acumulată timp de mai mulți ani a specialiștilor noștri vă va permite să vă soluționați problema în cel mai scurt timp posibil într-un mod sigur. Lăsați o cerere sau contactați-ne prin telefon.

Contacteză-ne