Servicii de Audit

Bine ai venit la RECONSULTING
în departamentul de Audit corporativ. Reprezintă o evaluare independentă și sistematică a situațiilor financiare, sistemelor și controalelor interne ale unei companii. Acesta are ca scop confirmarea corectitudinii și conformității informațiilor financiare, identificarea riscurilor și îmbunătățirea eficienței operaționale.

Un auditor extern, adesea o firmă independentă, efectuează acest proces pentru a oferi asigurări părților interesate, inclusiv acționarilor și creditorilor. Auditul corporativ este esențial pentru transparența financiară, luarea deciziilor informate și menținerea încrederii în gestionarea organizației. Este o practică necesară pentru respectarea reglementărilor și standardelor contabile în vigoare.

image Servicii de Audit

Inspirăm încredere, realizăm soluții

1

Efectuarea auditului anual obligatoriu

Auditul anual obligatoriu constă în examinarea detaliată a situațiilor financiare pentru a asigura precizie și conformitate cu normele contabile.
2

Auditul obligatoriu pentru Rezidenții Parcului IT

Auditul obligatoriu pentru rezidenții Parcului IT constă în evaluarea detaliată a situațiilor financiare pentru asigurarea conformității cu standardele contabile și legale specifice domeniului IT.
3

Auditul Financiar Extern Voluntar

Auditul financiar extern voluntar se efectuează pentru a îmbunătăți credibilitatea, identifica riscuri și oportunități, asigura conformitatea cu standardele și legile, sprijini procesul decizional și îndeplini eventuale solicitări contractuale sau statutare.
4

Asistență în dreptul muncii

Suntem aici pentru a-ți oferi sprijin în toate aspectele legate de dreptul muncii, de la contracte de muncă la litigii și negocierea condițiilor.rnrnSprijinim evoluția în domeniul dreptului muncii, oferind consultanță promptă și eficientă.
5

Audit Intern

Evaluarea sistemelor, proceselor și controalelor interne ale unei organizații pentru a îmbunătăți eficiența operațională și pentru a asigura conformitatea cu politicile și procedurile interne.
6

Audit Operațional

Examinarea eficienței, eficacității și economiei operațiunilor organizației, concentrându-se pe îmbunătățirea proceselor și gestionării riscurilor.

Nu ezita să ne contactezi pentru asistență de încredere

Fiecare situație este unică, iar noi suntem pregătiți să oferim soluții personalizate. Dă-ne un semn și începe să construiești un viitor companiei tale in siguranță!

Contactează-ne

De ce să alegi RECONSULTING?

Echipă de experți

La RECONSULTING, avem o echipă dedicată de Auditori cu experiență în diverse domenii. Fiecare membru aduce expertiză și pasiune pentru a oferi clienților noștri servicii de cea mai înaltă calitate.

Devizare transparentă

Ne angajăm să fim transparenți în ceea ce privește costurile serviciilor noastre. Fiecare consultanță in Audit este detaliată, astfel încât să înțelegi exact cum sunt cheltuiți banii tăi.

Orientare pe client

Pentru noi, fiecare client este important. Ne implicăm activ în înțelegerea nevoilor tale și oferim soluții de Audit personalizate, adaptate situației tale specifice.

Noi nu doar rezolvăm problemele – noi prevenim apariția lor

Majoritatea problemelor, cu care se confruntă antreprenorii, nu sunt unice, precum pare la prima vedere.

Experiența acumulată timp de mai mulți ani a specialiștilor noștri vă va permite să vă soluționați problema în cel mai scurt timp posibil într-un mod sigur. Lăsați o cerere sau contactați-ne prin telefon.

Contacteză-ne