Servicii Avocat

REConsulting are o Experiența profesională în consultanță și reprezentare legală acoperă o gamă largă de domenii, inclusiv litigii civile și comerciale, tranzacții juridice, dreptul muncii și familial. Avocatul nostru se dedică protejării intereselor clienților, oferind servicii specializate de elaborare a documentelor juridice și soluționare eficientă a disputelor în fața instanțelor și autorităților competente.

Serviciile avocatului oferă asistență juridică și consultanță în diverse domenii pentru a proteja interesele și drepturile clienților

1

Reprezentare Legală

Apărarea intereselor clienților în fața instanțelor de judecată sau a altor organe administrative.
2

Soluționarea Litigiilor

Abordarea și rezolvarea disputelor și litigiilor legale.
3

Asistență în Tranzacții

Furnizarea de suport juridic în procesul de achiziții, fuziuni și alte tranzacții.
4

Avocat drept Comercial

Avocatul în drept comercial oferă expertiză în litigii și contracte, asigurând consultanță și protecție juridică eficientă pentru afaceri, adaptată la dinamica pieței comerciale.
5

Drept Civil și Penal

Asistență în chestiuni legate de dreptul civil și penal.
6

Dreptul Familiei

Asistență în chestiuni de divorț, custodie și alte probleme legate de dreptul familiei.

Avocat REConsalting Moldova

Serviciile noastre de avocatură oferă consultanță juridică expertă și reprezentare în instanță, acoperind o gamă largă de domenii legale, de la dreptul afacerilor la litigii civile. Cu o abordare personalizată, echipa noastră se dedică protejării drepturilor și intereselor clienților, asigurând soluții juridice eficiente și strategice. Expertiza noastră în legislație și practici judiciare garantează servicii juridice de înaltă calitate, adaptate la nevoile unice ale fiecărui client.

Noi nu doar rezolvăm problemele – noi prevenim apariția lor

Majoritatea problemelor, cu care se confruntă antreprenorii, nu sunt unice, precum pare la prima vedere.

Experiența acumulată timp de mai mulți ani a specialiștilor noștri vă va permite să vă soluționați problema în cel mai scurt timp posibil într-un mod sigur. Lăsați o cerere sau contactați-ne prin telefon.

Contacteză-ne