Biroul Național de Statistică

Biroul Național de Statistică a elaborat noua versiune a Clasificatorului Statistic al Produselor (Bunurilor și Serviciilor) al Republicii Moldova rev. 2.1 (CSPM rev. 2.1). Activitatea a fost realizată în contextul armonizării sistemului statistic național la standardele europene, și anume la prevederile Regulamentului (UE) nr. 1209/2014 al Comisiei din 29 octombrie 2014 de modificare a Regulamentului (CE) […]

image Biroul Național de Statistică

Biroul Național de Statistică a elaborat noua versiune a Clasificatorului Statistic al Produselor (Bunurilor și Serviciilor) al Republicii Moldova rev. 2.1 (CSPM rev. 2.1). Activitatea a fost realizată în contextul armonizării sistemului statistic național la standardele europene, și anume la prevederile Regulamentului (UE) nr. 1209/2014 al Comisiei din 29 octombrie 2014 de modificare a Regulamentului (CE) nr. 451/2008 al Parlamentului European și al Consiliului de instituire a unei noi clasificări statistice a produselor în funcție de domeniul de activitate (CPA) și de abrogare a Regulamentului (CEE) nr. 3696/93 al Consiliului.

Noi nu doar rezolvăm problemele – noi prevenim apariția lor

Majoritatea problemelor, cu care se confruntă antreprenorii, nu sunt unice, precum pare la prima vedere.

Experiența acumulată timp de mai mulți ani a specialiștilor noștri vă va permite să vă soluționați problema în cel mai scurt timp posibil într-un mod sigur. Lăsați o cerere sau contactați-ne prin telefon.

Contacteză-ne