Comisiei Naționale a Pieței Financiare (CNPF).

 Regulamentul privind autorizarea furnizorilor de servicii de finanțare participativă a fost aprobat de către Consiliul de administrație al Comisiei Naționale a Pieței Financiare (CNPF). Regulamentul este unul din primele acte normative elaborate în scopul punerii în aplicare a Legii nr. 181/2023, care stabilește condițiile de acces la activitatea de finanțare participativă (crowdfunding) și de desfășurare a acesteia, […]

image  Comisiei Naționale a Pieței Financiare (CNPF).

 Regulamentul privind autorizarea furnizorilor de servicii de finanțare participativă a fost aprobat de către Consiliul de administrație al Comisiei Naționale a Pieței Financiare (CNPF).

Regulamentul este unul din primele acte normative elaborate în scopul punerii în aplicare a Legii nr. 181/2023, care stabilește condițiile de acces la activitatea de finanțare participativă (crowdfunding) și de desfășurare a acesteia, și care va intra în vigoare pe 1 martie 2024.

Noi nu doar rezolvăm problemele – noi prevenim apariția lor

Majoritatea problemelor, cu care se confruntă antreprenorii, nu sunt unice, precum pare la prima vedere.

Experiența acumulată timp de mai mulți ani a specialiștilor noștri vă va permite să vă soluționați problema în cel mai scurt timp posibil într-un mod sigur. Lăsați o cerere sau contactați-ne prin telefon.

Contacteză-ne