Consultanță Fiscală

RECONSULTING va ofera Consultanța fiscala, sfaturi și asistență pentru gestionarea eficientă a impozitelor, optimizarea situației fiscale și respectarea legislației fiscale.

image Consultanță Fiscală

Inspirăm încredere, realizăm soluții

1

Planificarea Fiscală

Optimizarea fiscală prin strategii legale de minimizare a obligațiilor fiscale și beneficiile fiscale disponibile, în conformitate cu legislația fiscală în vigoare.
2

Rambursarea și returnarea plăților fiscale.

Rambursarea și returnarea plăților fiscal, restituire a sumelor excedentare plătite către autoritățile fiscale, în urma supraplăților sau altor circumstanțe legale.
3

Expertiza documentelor fiscale.

Scopul este de a asigura exactitatea și adecvarea informațiilor fiscale prezentate în documente și de a evita eventualele erori sau neconformități care pot afecta situația fiscală a unei persoane sau companii.
4

Interacțiunea cu organele de control.

Comunicarea și colaborarea cu autoritățile de control, incluzând răspunsurile la verificări și asigurarea conformității.
5

Reprezentarea în organele fiscale

Reprezentarea organizației în fața autorităților fiscale și altor instituții guvernamentale pentru rezolvarea chestiunilor fiscale și legale.
6

Dări de seamă

prezentarea și explicarea concisă a situației financiare sau fiscale în fața autorităților sau altor părți interesate.

Nu ezita să ne contactezi pentru asistență de încredere

Fiecare situație este unică, iar noi suntem pregătiți să oferim soluții personalizate. Dă-ne un semn și începe să construiești un viitor juridic sigur!

Contactează-ne

De ce să alegi RECONSULTING?

Echipă de experți

La RECONSULTING, avem o echipă dedicată de avocați cu experiență în diverse domenii juridice. Fiecare membru aduce expertiză și pasiune pentru a oferi clienților noștri servicii de cea mai înaltă calitate.

Devizare transparentă

Ne angajăm să fim transparenți în ceea ce privește costurile serviciilor noastre. Fiecare consultanță juridică devizată este detaliată, astfel încât să înțelegi exact cum sunt cheltuiți banii tăi.

Orientare pe client

Pentru noi, fiecare client este important. Ne implicăm activ în înțelegerea nevoilor tale și oferim soluții juridice personalizate, adaptate situației tale specifice.

Noi nu doar rezolvăm problemele – noi prevenim apariția lor

Majoritatea problemelor, cu care se confruntă antreprenorii, nu sunt unice, precum pare la prima vedere.

Experiența acumulată timp de mai mulți ani a specialiștilor noștri vă va permite să vă soluționați problema în cel mai scurt timp posibil într-un mod sigur. Lăsați o cerere sau contactați-ne prin telefon.

Contacteză-ne