Sistemul de Plăți Instant MIA

dezvoltat de Banca Națională a Moldovei, a fost lansat în premieră în Republica Moldova, în cadrul unui eveniment organizat în parteneriat cu Programul USAID Reforme Instituționale și Structurale în Moldova. Sistemul este disponibil în instituții financiare din țară și le permite consumatorilor și companiilor să transfere bani în mai puțin de 15 secunde fără plata […]

image Sistemul de Plăți Instant MIA

dezvoltat de Banca Națională a Moldovei, a fost lansat în premieră în Republica Moldova, în cadrul unui eveniment organizat în parteneriat cu Programul USAID Reforme Instituționale și Structurale în Moldova. Sistemul este disponibil în instituții financiare din țară și le permite consumatorilor și companiilor să transfere bani în mai puțin de 15 secunde fără plata comisioanelor și indiferent de bancă doar în bază de număr de telefon, oferind cetățenilor o metodă rapidă, sigură și eficientă de efectuare a tranzacțiilor.

Noi nu doar rezolvăm problemele – noi prevenim apariția lor

Majoritatea problemelor, cu care se confruntă antreprenorii, nu sunt unice, precum pare la prima vedere.

Experiența acumulată timp de mai mulți ani a specialiștilor noștri vă va permite să vă soluționați problema în cel mai scurt timp posibil într-un mod sigur. Lăsați o cerere sau contactați-ne prin telefon.

Contacteză-ne